Založ si blog

Zneužívanie detí ako propagácia liberalizmu

Málo ktorá z vecí dokáže človeka tak pobúriť ako zneužívanie detí. Väčšina sa v tom asi zhodneme.

Väčšina sa asi zhodneme aj na tom že zneužívanie vo všeobecnosti nieje len sexuálne ale aj psychické, politické a kade aké iné.

A čo keby som vám povedal že niekto zneužíva  vaše dieťa? Je zvláštne že dnešná hyper „vyvinutá“ spoločnosť o zneužívaní detí už veľmi nehovorí. Ba naopak. Zmena a progres ktorý si postupne infiltrujeme do spoločnosti nás začína presviedčať že deti sa môžu rozhodovať sami.

Neviete o čom hovorím? Musím sa vám zdôveriť. Čítal som rozhovor na aktualitách z poslancom Poliačikom. Pán Poliačik (Progresivne slovensko) má totiž zálusk na kresielko ministra Školstva.

Hneď na úvod ma zarazil nadpis rozhovoru: „Poliačik: Deti nemajú poslúchať ale rozmýšľať. “ wooow…to som si proste musel prečítať.

Nebudem tu robiť prepis. Možte si ten článok nájsť a prečítat a potom pokračovat v čítaní môjho článku. V zásade má jeho vízia asi také znenie ze deti už od 3 rokov sa môžu rozhodovať sami. Na hodinách si miesto počúvania učiteľa môžu vykonávať vlastnú činnosť. A o tom, ako sa môžu učitelia radiť na pravidlách triedy zo šesť ročnými prvákmi. A že tým sa vraj budú lepšie prispôsobovať zmenám. Neodpustil si ani prirovnanie nášho školského systému k systému za vlády matky Terézie. Atd atd

Otázne je, na aké zmeny pán Poliačik myslí. Ak sú to len zmeny ktoré chce priniesť Progresívne Slovensko. Tak fajn. To beriem. Do sveta automatizácie, konzumu a vlády firiem sa takíto ľudia hodia. . Ale ináč nedáva jeho tvrdenie zmysel. Čím iným naučíme dieťa sa prispôsobiť sa, ak ho nenaučíme počúvať autority? To bude totižto prvá zmena hneď po škole : Autority.

Čoho sa bojím? Toho čo vydím už teraz. Ako taxikár toho vidim bohužiaľ viac ako ostatní. Som v centre diania v uliciach každý deň.

Deti sa rozhodujú už teraz.

12 ročné deti sa rozhodujú či si zoberú do školy legíny alebo minisukňu s tigrovanými silonkami

Ked sa mobilom osvietené dieťa rozhodne že vstúpi na vozovku bez pozretia,j to len môj problém.

Deti sa po nastúpeni do Taxíku dokonca aj sami rozhodujú či sa pozdraviť. Väčšinou sa rozhodnú nepozdraviť a správny liberálny rodič to samozrejme rešpektuje.

Treba brať v úvahu aj fakt že deti sa rozhodujú čo budú v škole jesť. Otvoriť si Energy Drink pred základnou školou a zajesť to čipsami je predsa IN a slobodná voľba.

Aj mobil v škole je ich ľudské právo, akurát si to nemyslia „zastaralé“ učiteľky na ktoré príde kričať otec pobúrený tým že jeho potomok nemohol používať mobil na hodine.

Ked to takto pôjde ďaľej  nieje ani tak vylúčené že si budú môcť deti už od 8 roku života požiadať o zmenu pohlavia. Ak sa tak rozhodnú. Poprípade aj to že na súdnom pojdnávani s pedofilom bude ako prilahčujúca okolnosť to, že sa dieťa samo rozhodlo. Nemyslím si že preháňam. Ak sa vyznáte v názoroch liberálov a čítate ich blogy a komentáre,je to reálne.

Nehovorím že som proti zmenám v školstve…ba naopak.

Ak by som mohol, presadil by som rovnošaty, prísne odpolitizovanie školstva, zaviedol by som náuku o zdravom stravovaní atd atd. Učiteľ môže aj v takom školstve ostať žiakovi priateľom. (To je vždy o učiteľovi) a až potom by sme vyprodukovali mladých ľudí čistých ako plátno aby sa mohli v živote správne a slobodne rozhodnúť.

Ten kto tu chce zavádzat liberálne praktiky do školstva je podľa mna úchylák. Je to len hanebné experimentovanie z detskym vývojom. Je to tak odporné ako reklamy zneužívajúce detskú psychiku

Zamyslenie na záver. V akom školstve ste vyrástli vy? V akom školstve vyštudovali všetci „odborníci“ na slobodu diktujúci pravdu na slovensku? Väčšina sa vyvíjala v tomto starom predpotopnom školstve ba niektorý aj za socializmu. A čo vám chýba? Myslíte že ste zaostalí? Množstvo odborníkov slovákov teraz uspešní doma či v zahraniči sú toho dôkazom. A to aj napriek tomu ze učiteľ bol autorita

Exkluzívny rozhovor s umelou inteligencou o demokracii

24.01.2023

O umelej inteligencii (A.I.) sa v posledných časoch hovorí veľmi veľa. Hlavne preto že v posledných rokoch zaznamenala veľký pokrok. No treba podotknúť že túžba ľudstva zostrojiť stroj ktorý bude mať ľudské schopnosti je veľmi stará. Začalo sa hovoriť aj aplikovaní A.I. do súdnictva. a iných rozhodovacích procesov. Ostal som zhrozený. Kam sa podelo ľudstvo? No [...]

Za všetko môžeš ty, ja, aj oni

22.01.2023

Tento blog je tak trošku odpoveď na moj minulý blok a jeho debatu pod ním. Som rád že moje úvahy podnecujú reakcie. Bol by som ešte radšej keby podnietili plodnú debatu. Ale to už z našej podstaty nie je možné. Slovenský národ má okrem pekných vlastností aj veľmi veľa zlých. Skúsim ich vymenovať pomocou slovných výrazov v niekoľkých bodoch. -sýty hladnému neverí [...]

Nedemokratické referendum

22.01.2023

Áno referendum je zo svojej podstaty velmi demokratické. No svoju demokraciu stráca ak je podmienka na platnosť referenda tak vysoko. (Konkrétne 50percentná účasť. ) Prečo? vysvetlím. V referende su v zásade len dve odpovede. ÁNO a NIE. Ak chcete hlasovat ÁNO tak mate len jednu možnosť: ist hlasovať. No tí čo chceju odpovedať NIE maju dve možnosti. Bud sa pustia do fér [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 47591x
Priemerná čítanosť článkov: 2644x

Autor blogu

Kategórie