Založ si blog

Volíš kradnúť. .. a máš pokoj

Človek by si po prečítaní denného spravodajstva pomyslel že minimálne polovica slovenska vehementne bojuje proti korupcii a nečestnosti všetkého druhu.
Neustála mediálna zmienka o Matovičovej diplomovke tento pocit navyše umocňuje.
Áno, v krajine kde je všetko vyriešené, kde korupcia je pravideľne prísne trestaná a to bez ohľadu na politickú príslušnosť je téma diplomovej práce ústavného činiteľa na správnom mieste.
Tak ako povedal Pán minister Mičovský pri príležitosti odvolávania premiéra: „Áno, v slušnej, normálnej krajine, je celkom dobrým momentom, ked sa za takýto čin vysoký predstaviteľ nielen ospravedlní ale aj odstúpi“
Áno jednoznačne súhlasím. Núka sa tu však otázka:
Môžeme považovať krajinu kde sa zastrašujú a vraždia novinári za normálnu? Môžeme považovať krajinu kde vysokí vladni predstavitelia kradnú nehorázne prostriedky z verejného rozpočtu a namiesto toho aby sedeli v base, opäť kandidujú a potom z pozície opozície odvolávajú premiéra za študentské podvádzanie za normálnu? Asi nie…však? Za normálne nepovažujem ani to že sme mali za prezidenta úžerníka a pozemkového podvodníka ktorí však patril do politického spektra chráneného drvivou väčšinou novinárskej obce.
Normálne nieje na našej krajine ani to že pokial máte iný politický názor, ste zosmiešnovaní a označovaní v médiach za fašistu, komunistu, rasistu, xenofóba a pod.. napriek tomu že sloboda politického názoru je každému zákonom zaručená.
V poriadku nieje ani to keď sa polície boja obyčajní ľudia a zlodeji naopak NIE.
Normálne nieje ani to aby ste na jednej strane boli šikanovaní za historické analýzy či citovanie historických osobností a na strane druhej iné médium zľahčuje vázny zločin PEDOFÍLIU a nikto z NAKA mu nepríde vykrútit ruky pred jeho vlastnými deťmi.
V poriadku nieje ani to źe nemôžes povedať hlúpi CIGÁN ale do bielej spodiny môžes bestresne nadávať komukoľvek.
Áno to všetko je v našej krajine a ešte o veľa viac….
Igor Matovič nebol zvoleny na základe vdelania, bol zvoleny preto lebo ako jeden z mála našiel odvahu postaviť sa čelom tým najväačším zrúdam v našej krajine.
Tými zrudami myslím samozrejme politikov a bohužiaľ množtvo novinárov.
Matovič má však jednu chybu: zasahuje skôr do konzervativno stredového politického spektra.
A to je pre ultra liberálne médiá neprípustné….áno pre médiá…tie totiž už dávno neinformujú, keď tak len selektívne ale čo robia na plný úvezok je pretláčanie ultra liberálnych hodnôt do našej krajiny. A to za každú cenu, aj za cenu udávania občanov a iných novinárov za iný názor. Niesom velmi dobrý historik, ale tak sa mi marí že takéto praktiky už boli použivané, dokonca v nedávnej minulosti, nejakou inou politickou čavargou. No nechajme to na historikov.
Poďme do prítomnosti, kde sme to skončili? Aha….pri tom čo je normálne a čo nie…
Viete čo ešte nieje normálne? Že novinárov do posledného dna minulej vlády neskutočne trápila korupcia a hrdelné zločiny minulých predstaviteľov prepojených na zločinecke skupiny. No po voľbách ich to prestalo zo dňa na deň zaujímať, a zrazu aj Pellegrini roky prizerajúci sa zverstvám proti občanom by mohol byť teoreticky dobrý spoločník len nech sa do vlády už konečne dostanú progresívci.
Teraz keď majú novinári šancu bez obáv pomôcť slovensku a pátrať po zverstvách napáchých minulou vládou, už vražda a krádeže niesu téma….témou boli len do volieb. Plán nevyšiel, treba voľby daľšie….preto sa sústredia na rozbitie koalície a budú to robiť do vtedy pokiaľ nebude koaličný zlepenec taký ako si predstavujú oni. Prepáčte ale za toto by som ich pozatváral. Za toto ich neznášam lebo ich cieľ nieje ušlachily, len politicky motivovaný. Áno neznášam , neznášam všetkych ktorí sa snažia destabilizovať našu krajinu.
Tak ja si počkám až to tu prestane rozvracat pliaga, až začneme byť normálnou krajinou…..až potom ma bude štvať nejaká diplomovka. A počkám si až budú za spáchané zverstvá pykať všetci diplomovaní inteligenti… potom sa môžeme baviť.

Exkluzívny rozhovor s umelou inteligencou o demokracii

24.01.2023

O umelej inteligencii (A.I.) sa v posledných časoch hovorí veľmi veľa. Hlavne preto že v posledných rokoch zaznamenala veľký pokrok. No treba podotknúť že túžba ľudstva zostrojiť stroj ktorý bude mať ľudské schopnosti je veľmi stará. Začalo sa hovoriť aj aplikovaní A.I. do súdnictva. a iných rozhodovacích procesov. Ostal som zhrozený. Kam sa podelo ľudstvo? No [...]

Za všetko môžeš ty, ja, aj oni

22.01.2023

Tento blog je tak trošku odpoveď na moj minulý blok a jeho debatu pod ním. Som rád že moje úvahy podnecujú reakcie. Bol by som ešte radšej keby podnietili plodnú debatu. Ale to už z našej podstaty nie je možné. Slovenský národ má okrem pekných vlastností aj veľmi veľa zlých. Skúsim ich vymenovať pomocou slovných výrazov v niekoľkých bodoch. -sýty hladnému neverí [...]

Nedemokratické referendum

22.01.2023

Áno referendum je zo svojej podstaty velmi demokratické. No svoju demokraciu stráca ak je podmienka na platnosť referenda tak vysoko. (Konkrétne 50percentná účasť. ) Prečo? vysvetlím. V referende su v zásade len dve odpovede. ÁNO a NIE. Ak chcete hlasovat ÁNO tak mate len jednu možnosť: ist hlasovať. No tí čo chceju odpovedať NIE maju dve možnosti. Bud sa pustia do fér [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 48229x
Priemerná čítanosť článkov: 2679x

Autor blogu

Kategórie