Založ si blog

Rodina je nepriateľ kapitalizmu.

Do teraz som si myslel že rodina ma samé pozitíva. Ale postupom času zistujem že to boli len komunistické propagandistické bláboly.
V dnešnom svete nieje miesto pre rodinu.
Milióny jednotlivcov snažiacich sa uspieť ako samostatné jednotky, nahromadiť kapitál a pritom si užívat života na plno, by vám o tom vedeli povedať svoje.
Okrem toho ze rodina odoberá ženy zo slobodnej spoločnosti a stereotypne ich núti byť vernými svojmu manželovi tak robí este aj horšie veci. Tie ženy sa ešte predsa len prekúsit dajú. Chválabohu lesku kapitálu podľahli už mnohé, tak nieje problém si dnes kupit spoločnosť aj vydatej.
Čim ešte hrozí rodina našej dokonalej lesklej spoločnosti? Rodina,ten staromódny zhluk ľudí bývajúcich spolu ako nejaké deti lenivé zaobstarat si potreby sami, ničí naše hospodárstvo.
No áno. Trolové a nacionalisti sa smejú s podmamkinej sukne ale ja vám to vysvetlím.
Za 30 rokov po dobe kamennej ste snad uz prišli na to, dokonca aj vy rodinkári, že naša ekonomika je závislá na finančnom obrate. Objednávka, poskytnutie tovaru či služby, platba = OBRAT. Chápete? A teraz si predstavte že existujú ľudia tzv. Rodinný príslušníci a normálne zakážu svojej dcére či sestre kúpit si napríklad: Krém proti celulitíde. Že vraj ze jej to netreba, ze ma len 15…chápete? Komu verite skôr? Celulitídou pokrytej matke či dobre mieneným radám odborníkov? Jasne že odborníkom. V tom je naša sloboda…kúpit si to čo nám núkajú. A nie inak.
Ďaľší príklad…v našej spoločnosti sa nachádzajú bohužiaľ aj takí trolovia ktorí začnú, ako diktátor, nútit svoju rodinu pit vodu namiesto cocacoly napr. To čo je? To môže kazdý prak0k0t vlastniť deti?
….prepáčte…normálne som slušný(veď som sa zúčastnil aj prostestov za slušné slovensko, dokonca aj pravidelne čítam ZOMRI.SK. No ale chapete? Kto by sa nerozčúlil.

Fajn. Dealer z krémom príde aj do školy,na colu máme automaty hned vedla bufetu skoro v každej rozumnej demokratickej škole. To sa ešte dá zvládnuť.
Najhoršie sú na tom finančné služby a dobre na tom nieje ani zdravotníctvo.
Predstavte si že aj v 21prvom storočí, storočí genializmu existuju ľudia čo nemajú hypotéku. Oni normálne bývajú v dvojgeneracnom dome. Alebo rodičia či jeden z úspešnejších súrodencov pomôže tým ostatným z bývaním. Toto je hanba….to sa môže stať len na slovensku. Zaostalé slovensko bolo vždy a vždy asi bude 10krokov pozadu. Akoby žilo v nejakom Komunizme. Vsetkým preto odkazujem. Prestante sa skrývat za rodičov. Začnite sa starať sami o seba. Ako moderní ľudia.
Ked potrebuješ prachy na to máš institúcie ako Banky či iné spoločnosti. Už si na to zvykni. Ked niečo chceš musíš investovať. Musíš byť finančne gramotný.
No a ako by to nestačilo. Hoaxami zdegenerovaní ľudia dokonca neberú lieky (alebo len výnimocne). Prečo? lebo stará mŕtva babka či matka žijúca ešte v komunizme ti naordinuje na smrteľnú chrípku cibuľu, horúci čaj, med a teplú posteľ. To čo je. Co sme neadrtálci?

Tak fajn. Aby ste nepovedali že len nadávam. Rodina má aj pozitíva. Keď napríklad jeden šikovný z vás sa rozhodne byť napriklad financným poradcom a rozhodne sa postúpiť na vyšší level co urobí? No? ….no predsa ponúkne svoj produkt každému v rodine. Dôvera v rodine je celkom dobre vyuzitelná.
Aby som nebol uplna sviña podotknem že rodina prispela k Spotrebiteľským family packom, či rodina pomáha k obratu počaas vianoc. Samozrejme pokial sa nenájdu neandrtálci ktorí sa ňuňkajú celý rok a na vianoce si ako žobráci povedia: „tento rok len malé darčeky, veď sa ľuuubime celý rok“. Booooze koľko naivity.
To je z mojej strany asi tak všetko. Viem že mnohým žlč kynie z mojho článku no aj to pomôže našej spoločnosti. Xanaxy a sedativa su dnes za dobré ceny. Dúfam že obdarovali každého, ked nie využite povianočné zľavy. Do nového roka vám prajem veľa síl. A pamätajte „z lásky nevyžijete“

Exkluzívny rozhovor s umelou inteligencou o demokracii

24.01.2023

O umelej inteligencii (A.I.) sa v posledných časoch hovorí veľmi veľa. Hlavne preto že v posledných rokoch zaznamenala veľký pokrok. No treba podotknúť že túžba ľudstva zostrojiť stroj ktorý bude mať ľudské schopnosti je veľmi stará. Začalo sa hovoriť aj aplikovaní A.I. do súdnictva. a iných rozhodovacích procesov. Ostal som zhrozený. Kam sa podelo ľudstvo? No [...]

Za všetko môžeš ty, ja, aj oni

22.01.2023

Tento blog je tak trošku odpoveď na moj minulý blok a jeho debatu pod ním. Som rád že moje úvahy podnecujú reakcie. Bol by som ešte radšej keby podnietili plodnú debatu. Ale to už z našej podstaty nie je možné. Slovenský národ má okrem pekných vlastností aj veľmi veľa zlých. Skúsim ich vymenovať pomocou slovných výrazov v niekoľkých bodoch. -sýty hladnému neverí [...]

Nedemokratické referendum

22.01.2023

Áno referendum je zo svojej podstaty velmi demokratické. No svoju demokraciu stráca ak je podmienka na platnosť referenda tak vysoko. (Konkrétne 50percentná účasť. ) Prečo? vysvetlím. V referende su v zásade len dve odpovede. ÁNO a NIE. Ak chcete hlasovat ÁNO tak mate len jednu možnosť: ist hlasovať. No tí čo chceju odpovedať NIE maju dve možnosti. Bud sa pustia do fér [...]

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Peter Náhlik

Parlamentný výbor chce od poslanca Náhlika vysvetlenie k jeho majetkovým pomerom

23.04.2024 17:45

Mal by vysvetľovať, prečo neuviedol v majetkovom priznaní za rok 2022, že vlastní vilu v Bratislave.

MK SR, ministerstvo kultury

Poslanci ukončili debatu o zmenách v FPU, hlasovať budú v stredu

23.04.2024 17:31

Zmeny majú podľa predkladateľa Michelka pomôcť kultúre. Namieta to opozícia, na zmeny nie sú podľa nej dostatočné dôvody.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 18
Celková čítanosť: 48370x
Priemerná čítanosť článkov: 2687x

Autor blogu

Kategórie